Followers

Tuesday, 13 December 2011

merinduimu

apekah aku ni terhegeh-hegeh kat die .
hamka.....
kite putus sebab kesilapan aku , aku tau kau dah banyak bersabar dengan aku , aku nak mintak maaf sangat kat kau , kenape kau benci sangat kat aku , jujor memang aku benci kau , tapi itu dulu , setiap kali aku benci kau . kenangan kite bersama selalu muncul . aku tak tau nak luah kat sapa . faris die dah ada teman hidup . aku tak nak ganggu hidup die . kalau la aku ni tuhan . aku nak je putar balik kenangan kite bersama . ingat tak phone yang kaw beri . dalam phone tu la kenangan kite bersama . aku tak dapat nak jaga cinte kite . maapkan aku . kaw penah pangil aku tenok hehe . sebab ak ckp tengok mcm tenok ..bahagianye saat dahulu . aku betul menyesal , aku rindu kaw . aku rindu kaw pangil aku sayang , aku rindu nak pangil kau bie . aku rindu suara kaw , hhmm . kenangan mengalirkan air mata..dan kebencian ada la ikatan cinte

Saturday, 10 December 2011

takde kerja

hye u all . nak story pasal semalam tyra g bersenam kat bukit serindit,melaka . best gile kat sana , dah lah gamai , pakcik n makcik kad sana semua cool la . kite orang start bersenam dari kol 6 sampai 7 . tapy tyra n family datang awal sikit g joging  , panaskan badan kalau xnak wad erobik penat pulak nanti ..
semalam tyra wad separuh jalan je . penat la . pastu g jalan2 sampai pulak tibe2 otak terpikir nak amik pic .. amik la jgkkan ,
hah ini die

haha 'peace'
biase la budak2 kan suke wad mcm to . sama la aku .
semalam tema baju warne merah . tu bb baju aku un warne merah. ary ni tema oren pulak . xsabarnye nak pergi , kalau aku bosan . aku amik gambar ea , nti tulis lagi kat blog . haha.k the end

kisah percintaan aku dulu

dulu arwah ayah hantar aku kat 2syen balbir sebab aku ni malas nak belajar kat uma . pertemuaan ak dengan faris bermule disana . sewaktu pertama kali aku menjejak masuk ke kelas mt n sns . walaupun pada mule nye aku malu tapi aku wad bodo je kalau di ngorat . entah mcm mane aku boleh terpikat kat faris ni . haha . kalau datang 2syen mesti nak cepat . sbb nak g dating kat tangga . budak2 2syen semua tahu pasal kami . biase la budak top bercinte . faris baik sangat . die selalu bagi ape yang aku mahu . aku macam rase sebersalah sebab buad die mcm to . faris la tempat aku mengadu suke ,duka ak . aku ceritakan semua pasal aku kad die , aku rase selesa bile disamping die . tapy aku kecewa kan hati die . aku mintak potos . alasan aku . ak nak study sbb nak PMR time to .. so die ckp xpew die still akn tunggu . tapy aku bukan stdy dlm mase yang sama aku kapel dengan owg lain .aku tau faris merana . tapy aku xpenah menghiraukan perasaan die .. sampai satu mase ak dikecewakan ..walaupun aku masih call n msg die .. sebagai kawan . kami ttp mesra .. kami penah kapel semua before aku pergi kem 18 of oct 2011 . selama 1 minggu aku tinggalkan die . aku deaktic fb aku . ak xnak diganggu time to..bile aku balik . ak xbagithu die un . sbb time to ak sakit ak xnak wad die risaw . sato malam . aku bukak fb aku alik . ak tengok faris wad relanship ngn pompuan lain . air mata ku mengalir mase to . ak xsangka faris nk balas balik ape yang penah aku wad dulu . tapy aku kuadkan semangat untuk terime .. until now ak n faris still kawan tapy aku menjauhi die ..the end

Sunday, 4 December 2011

bodoh.bangang,benci kaw..
orang risawkan kaw . kaw nak marah-marah aku pulak . menyesal aku layan kaw . kaw nak mampos un aku malas nak amik tau . i hate u . capital S . bodoh nye aku nape la aku nak nagis sbb bende bodo ni . die xsuke kaw la tyra .  jgn nak terhegih2 .. faham

ari ini bufday arwah ayah

al-fatihah kepada arwah ayah ..

semoga roh ayah ditempatkan orang yang beriman ..
kami didunia yang nyata sentiasa mendoakan kebahagiaan ayah ..
i love u ayah

kenape ?

ape yang ade dalam kepala otak aku ?

aku sedih , nak nagis .. aku kecewa ..



sedih atas kegembiraan kaw capital F . semoga kaw berbahagia dengan capital N

hanya air mata yang jatuh sahaja mampu ku beri

Wednesday, 30 November 2011

hang out yang ke 2

die asyikin . kawan saya . orang cakap wajah kami sama . bagi saya itu hanye pendapat orang sahaja . kami kuar hanye mengiburkan hati . kepada kekawan yang terasa sebab tak ajak . tyra mintak maap ye .


time kad wayang kami menonton cerite
(twilight)
best gile .. yang xboleh belah . banyak aksi cium ..


abis wyg kami bergerak g kedai topap ... 
ni la aksi bile nak pergi kedai topap


sempat amik gambar . semua pandang kami . mcm jeles je . haha
  
ni kat mane eak . ooh kedai maxis 

dah penat jalan . kami lapar . jom makan ke food court


nak cuci tangan un nak amik gamabr keh 


haha . cube baju . ingat nak beli . xjadi pulak ..
  
nak turun .. g dp ..


menunggu 

sebelom balik promote la dp jap .. 
k bye

Saturday, 26 November 2011

memerlukan pertolongan mu

ya allah..kalau betul ini dugaan kaw supaya aku melupekan die .aku sanggup terima.tapi kalau ini hanye godaan syaitan . kaw kuadkan hamba mu ini . mia . aku tau kaw selalu bagi aku nasihat supaya aku lupekan die . tapi aku xtau nape aku susah kan tinggalkan die dari hati . maki hamun die . yang melukakan hati aku membuadkan aku ingin berusaha untuk mengubah diri aku . aku just nak die tau . aku bukan macam yang die cakap . mia . kaw je yang paham isi hati aku . maapkan aku sebab tak dengar nasihat kaw . kaw ingat tak . pasal tangan aku to . hehe . kerja yang paling bodo aku buad sebab aku tak nak die tinggalkan aku . tapy sekarang kesan to hilang dan membawa die pergi sekali . die penah antau msg kat inbox fb . die suruh aku mati cepat , kalau aku hidop kat dunia ni . selalu menyesahkan owg . tapi aku xreply un . ak xnak die cakap aku ni tergile2 kat die .. aku cume nak die tahu .. kenape aku xlayan die .. lagi un kad fb die ramai pompuan .
ya allah .. kuadkan hambamu ini

Friday, 25 November 2011

sad

kenape kaw nak tingalkan aku , ape salah aku sayang , kaw tau kan aku mencintai kaw , dah kaw jugak tau aku tak boleh lupekan kaw . tapy nape harus kaw buad mcm ni , ini ke yang kaw nak cakap yang kaw sayang kat aku , belum sempat aku nak bagithu kaw yang aku nak terima kaw menjadi kekasih aku , kaw dah tingalkan aku ,aku cintekan kaw , tapi aku bingung dengan cinte ini to sebab aku mintak tanguhkan untuk kite menjadi kekasih , tapy sekarang semua nye musnah , disebabkan kaw nak pergi tinggalkan aku .. tolong jangan pergi ..

Thursday, 24 November 2011

pening

ouuuhhh...

pilihan yang ketara . aku sekarrang tengah pening nak pikir kan siapa yang bakal jadi bf ak .. takot nye .. aku xnak la sape2 sakit hati or ape . ya allah bantu la ak ni . ak cume nak yang terbaik dan boleh jage aku je ..beri la aku pertunjuk ..

kepada sesiapa yang di calonkan . harap bersabar . hehehe